Vertraging Sony Xperia Z2 release, levering start begin mei

In Groot-Brittannië heeft Sony bevestigd dat de lancering van de Sony Xperia Z2 vertraging zal oplopen. De lanceerdatum van 8 april zal door Sony niet gehaald worden. Alle pre-orders die zijn geplaatst bij de grote telecom aanbieders zoals KPN en T-Mobile zullen in de loop van april uitgeleverd gaan worden. Begin mei zal het toestel in de winkels liggen en direct te bestellen zijn in combinatie met een abonnement.

Vanwege de grote vraag wereldwijd heeft Sony ingezien dat het niet gaat lukken om vanaf 8 april iedereen van een Sony Xperia Z2 te voorzien. De problemen zijn ontstaan bij de leveranciers van onderdelen voor deze smartphone. Enkele belangrijke onderdelen die nodig zijn voor de geavanceerde camera van de Z2 schijnen moeilijker in elkaar te zetten dan werd verwacht.

Voor Sony is dit niet het juiste moment om dit soort problemen te hebben. Telecom aanbieders in Groot-Brittannië hebben inmiddels aan klanten per brief laten weten dat de Sony Xperia Z2 later geleverd gaat worden dan verwacht. Klant kunnen eventueel hun pre-order aanpassen naar een Samsung Galaxy S5 of een HTC One m8.

Bij navraag bij verschillende webwinkels is gebleken dat zij verwachten de Xperia Z2 vanaf 5 mei te kunnen leveren. De grote telecom aanbieders zoals KPN, T-Mobile en Vodafone kunnen waarschijnlijk de toestellen eerder leveren aan klanten die al een pre-order hebben geplaatst. Deze aanbieders zullen voorrang krijgen bij de levering van de eerste toestellen.

Zodra er meer duidelijkheid zal komen over wat nu wel de uiteindelijke release datum zal worden, zullen we dat hier meteen melden.

Sony xperia z2

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vond je dit leuk? Deel het dan nu!

 

One thought on “Vertraging Sony Xperia Z2 release, levering start begin mei

  1. Ik lees hier dat KPN , T-Mobile en Vodafone de Z2 als eerst ontvangen en hem dan direct zullen opsturen naar hun
    pre-order klanten maar…. Ik zit bij KPN ik heb de Z2 meer dan 1 maand geleden al gereserveerd en ik had een sms gekregen van KPN 1 week terug dat de Z2 pas VANAF 5 mei naar mij toe gezonden kan worden… Dus het lijkt me sterkt dat ik opeens volgende week een sms krijg dat ik de telefoon elk moment thuis kan verwachten . Ook slecht trouwens van een groot bedrijf zoals SONY om een fout te maken zo groot dat mensen nog meer dan 1 maand moeten wachten op hun Z2 . Ik denk dat juist door deze reden Sony miljoenen verlies door heel Europa gaat lijden omdat vele mensen gaan overstappen naar een Samsung S5 omdat deze binnen 2-3 werkdagen geleverd kan worden via KPN , T-Mobile.
    Ik blijf echter bij mijn Z2 omdat deze gewoon beter is.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *